Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Sepsi vrea să îl deturneze pe Pavol Safranko din drumul către FCSB. ”Pentru el aş face orice să vină la noi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20796002/1/saf.jpg

FCSB confirmă, prin vocea lui Mihai Stoica, faptul că slovacul Pavol Safranko (28 de ani) e atacantul pe care vicecampioana vrea să îl aducă în această vară.

Fosta sa echipă, Sepsi Sfântu Gheorghe l-ar putea deturna din drumul către Capitală. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că ar face orice pentru a-l readuce, cu condiţia să devină liber de contract.

„Safranko ne-a transmis salutări şi cu asta am spus totul. El e singurul. Pentru el aş face orice să vină la noi, a jucat cu inima. El mai are contract trei ani cu echipa din Africa şi până nu devine liber, nu avem ce să discutăm”, a explicat patronul covăsnenilor, pentru Digi Sport.

Sud. Sezonul trecut, Safranko a ajutat-o pe Mamelodi Sundowns FC să obţină eventul, marcând de cinci ori în campionat şi de patru ori în Cupa Africii de Sud. A fost, însă, mai tot timpul rezerva golgheterului namibian Peter Shalulile, situaţie pe care Safranko vrea să o schimbe în această vară. Avantajul FCSB-ului? Chiar dacă atacantul din Slovacia mai are contract cu Mamelodi Sundowns până în 2024, campioana Africii de Sud a legitimat şase străini în lot, cu unul mai mult decât permite regulamentul, motiv pentru care Safranko ar putea pleca liber de contract, aşa cum îşi şi doreşte Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele