Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

Serbia - Anglia 0-1! Bellingham aduce victoria la finalul unui meci şters

EURO 2024 Publicat pe 16 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21631091/1/profimedia-0879900011.jpg

Serbia - Anglia este primul al doilea din grupa C de la EURO 2024 şi va avea loc duminică, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Serbia - Anglia 0-1 (Bellingham 13)! Echipele de start

  • Serbia: Rajkovic - Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic - Zivkovic, Milinkovic-Savic, Gudelj, Lukic, Kostic - Vlahovic - Mitrovic.
  • Anglia: Pickford - Walker, Stones, Guehi, Trippier - Alexander-Arnold, Rice - Saka, Bellingham, Foden - Kane.

Minutul 90+4: Meci şters între cele două naţionale. Golul lui Bellingham s-a dovedit decisiv în duelul dintre Serbia şi Anglia.

Minutul 13: GOL ANGLIA! Bellingham deschide scorul la prima ocazie importantă!

Minutul 1: A început meciul!


Anglia vine după o prestaţie neconvingătoare în ultimul amical de dinaintea turneului final, 1-0 cu Islanda, dar rămâne una dintre marile favorite la câştigarea EURO. Englezii şi-au încheiat grupa de calificare pe primul loc, fără emoţii, cu toate că din acea grupă au mai făcut parte Italia şi Ucraina.

De cealaltă parte, Serbia s-a calificat de pe locul 2 la EURO 2024, după ce a terminat la 4 „lungimi” de Ungaria. Sârbii au avut două victorii şi două înfrângeri în partidele amicale de dinaintea turneului final.

Echipele probabile: 

  • Serbia: V. Milinkovic-Savic; Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic; Zivkovic, Maksimovic, Lukic, Kostic; S. Milinkovic-Savic, Tadic; Mitrovic
  • Anglia: Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele