Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Serbia - Spania 30-28, în primul meci la Trofeul Carpaţi. Turneul are loc la Bistriţa

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20873815/1/carp.jpg

Naţionala de handbal feminin a Serbiei a învins, joi, reprezentativa Spaniei, scor 30-28 (16-17), în primul meci la Trofeul Carpaţi, de la Bistriţa. România joacă în compania Austriei, de la ora 20.00.

Naţionalele de handbal feminin ale României, Serbia, Spaniei şi Austriei se înfruntă de joi şi până sâmbătă, la Trofeul Carpaţi, găzduit de Bistriţa.

După meciurile de joi sunt programate disputele: vineri, Austria - Spania (17.30) şi România - Serbia (20.00), iar în ultima zi a Trofeului Carpaţi vor avea loc meciurile dintre Serbia - Austria (17.30) şi România - Spania (20.00).

Tricolorele pregătesc participarea la Campionatul European din acest an, la care vor juca în grupa C, cu reprezentativele Olandei, Macedoniei de Nord şi Franţei.

Naţionala României va participa pentru a 14-a oară la turneul final al CE, iar ediţia din 2022 va avea loc între 4 şi 20 noiembrie şi va fi găzduită de oraşele Ljubljana, Celje, Skopje şi Podgorica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele