Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Sergej Milinkovic-Savic e hotărât să plece de la Lazio. ”Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra”. Viitoarea destinaţie a mijlocaşului sârb

Lazio Publicat pe 11 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/21252902/1/profimedia-0780032962.jpg

Mijlocaşul internaţional sârb al echipei Lazio, Sergej Milinkovic-Savic, a cerut conducerii sale să plece la clubul Al-Hilal din Arabia Saudită, a anunţat, luni, patronul echipei italiene, Claudio Lotito.

Într-un interviu acordat publicaţiei online Tag24, Lotito a afirmat că Milinkovic-Savic, în vârstă de 28 de ani, l-a implorat să îl lase să "schimbe aerul" după opt ani petrecuţi la Roma. Un astfel de transfer i-ar putea aduce 60 de milioane de euro net în trei sezoane în Arabia Saudită.

Presa italiană anunţă că Al-Hilal a acceptat să plătească 40 de milioane de euro pentru mijlocaşul sârb, care mai are un an de contract cu Lazio.

Preşedintele lui Lazio a declarat că Lazio a primit o ofertă "puţin sub 50 de milioane de euro".

"Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra, dar când el cere să plece din motive personale, ce pot face?", a comentat Lotito.

Jucătorul a fost unul dintre principalii artizani ai faptului că Lazio lui Maurizio Sarri a terminat pe locul 2 în Serie A şi s-a calificat în Liga Campionilor în sezonul trecut.

Un jucător adorat de fani, Milinkovic-Savic a marcat 69 de goluri în 341 de apariţii de când a ajuns la Lazio pentru 10 milioane de euro în 2015. El a câştigat Cupa Italiei 2019 şi două Supercupe ale Italiei (2017 şi 2019).

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele