Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Serghei Rebrov este noul selecţioner al Ucrainei

Fotbal Internațional Publicat pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21220470/1/fb-uaf.jpg

Federaţia Ucraineană de Fotbal a anunţat, miercuri, că noul selecţioner al primei reprezentative este Serghei Rebrov.

Fostul fotbalist a semnat un contract valabil până la 30 iulie 2026.

“În primul rând vreau să le mulţumesc forţelor armate ale Ucrainei pentru că ne apaără independenţa şi astfel noi putem vorbi despre fotbal şi să disputăm campionatul Ucrainei. Cred că toţi ucrainenii vor continua să ajute armata şi pe toţi oamenii care au suferit din cauza agresiunii. Sunt mulţumit că am revenit în Ucraina şi voi munci pentru ţara noastră. Şi familia mea se întoarce, sunt foarte fericit că soţia mea este de acord cu decizia mea”, a declarat Rebrov.

Rebrov a antrenat ultima dată echipa Al-Ain. “Am convenit cu Al-Ain să ne despărţim, contractul meu era până la 30 iunie”, a explicat tehnicianul.

Ucraina va disputa la 12 iunie un meci amical cu Germania.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri