Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Sergino Dest, cedat de Barcelona! Unde a ajuns americanul

Barcelona Publicat pe 21 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21290790/1/sd.jpg

Internaţionalul american Sergino Dest nu va mai evolua pentru FC Barcelona în acest sezon. După ce a petrecut sezonul trecut sub formă de împrumut la AC Milan, fundaşul dreapta se îndreaptă acum spre PSV Eindhoven.

  • La Liga e LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro, etapă de etapă!

Anunţul, făcut de FC Barcelona pe site-ul său oficial, menţionează un împrumut pe un an cu opţiune de cumpărare şi un procent la revânzare în cazul în care opţiunea va fi exercitată, dar nu menţionează suma în cauză.

Dest, în vârstă de 22 de ani, s-a alăturat clubului catalan de la Ajax în vara anului 2020. După două sezoane în care a jucat în mod regulat (23 şi apoi 17 titularizări în campionat), sosirea lui Jules Koundé i-a redus timpul de joc.

Cu toate acestea, scurta sa perioadă în Italia nu a fost concludentă, el având doar opt apariţii în Serie A şi patru în Liga Campionilor, iar Milan nu a rridicat opţiunea de cumpărare ataşată contractului său de împrumut.

Barcelona continuă să producă ”diamante”! Lamine Yamal, la 16 ani şi 38 de zile, este cel mai tânăr titular din istoria clubului

Barcelona s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 2-0, în faţa formaţiei Cadiz, în etapa a doua din La Liga. 

Xavi a surprins în formula de start prin titularizarea lui Lamine Yamal, jucător care la 16 ani şi 38 de zile este cel mai tânăr titular din istoria Barcelonei şi cel mai tânăr din istoria acestui secol din La Liga.

Fotbalistul promovat din La Masia, academia Barcelonei, s-a remarcat în mai multe momente ale jocului prin acţiuni care au dezechilibrat defensiva oaspeţilor, ba chiar a avut şi şuturi periculoase, parate de portarul advers. 

Yamal a jucat 85 de minute, până când a fost schimbat cu Ferran Torres şi a mai adunat 14 minute în meciul cu Getafe, încheiat cu 0-0, din prima rundă de campionat. Spaniolul a mai prins minute şi în finalul sezonului trecut.

Xavi a vorbit despre calităţile excelente ale jucătorului de 16 ani şi a explicat motivul pentru care are încredere în el, chiar dacă este încă la o vârstă fragedă.

”N-are frică şi e extrem de talentat. Câteva dintre pasele lui în treimea finală au fost foarte bune.

E dificil să găseşti un fotbalist ca el, nu arată de 15 ani, e foarte matur, e gata să joace şi se antrenează excelent. Poate marca o eră la acest club”, a spus Xavi, în urmă cu câteva luni.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele