Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Sergio Perez şi-a prelungit contractul cu Red Bull

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20725192/1/perez.jpg

Pilotul mexican al echipei de Formula 1 Red Bull, Sergio Perez, şi-a prelungit contractul până la finalul sezonului 2024. Vechea înţelegerea expira la finalul anului acesta.

Sportivul de 32 de ani a fost premiat cu un nou contract după ce a câştigat, duminică, Marele Premiu al Principatului Monaco, o cursă în care a plecat de pe locul 4 al grilei de start.

Aceasta a fost a treia victorie a lui Perez în Formula 1, prima în 2022. După şapte etape, mexicanul ocupă locul 3 în clasamentul piloţilor, cu 110 puncte, după olandezul Max Verstappen, coechipierul său, care a acumulat 125 de puncte, şi după monegascul Charles Leclerc (Ferrari), 116 puncte.

Perez este la Red Bull din 2021 şi sezonul trecut a ocupat locul 4 în clasamentul piloţilor. În carieră, el a mai concurat pentru echipele Sauber, McLaren-Mercedes, Force India, team care a devenit ulterior Racing Point.

"De când s-a alăturat echipei Oracle Red Bull Racing, Checo a făcut o treabă fantastică. În repetate rânduri, el a dovedit nu numai că este un magnific jucător de echipă, dar, pe măsură ce nivelul său de confort a crescut, a devenit o adevărată forţă de luat în seamă la vârful grilei. În acest an a mai făcut un pas, iar diferenţa faţă de Max, campionul mondial, s-a redus semnificativ, fapt evidenţiat de superbul său pole position de la Jeddah, la începutul acestui an, şi de victoria sa minunată de la Monaco, chiar la sfârşitul săptămânii trecute.

Pentru noi, păstrarea ritmului său, a tehnicii de cursă şi a experienţei sale a fost un lucru de la sine înţeles şi suntem încântaţi că el va continua să concureze pentru echipă până în 2024. În parteneriat cu Max, credem că avem un cuplu de piloţi care ne poate aduce cele mai mari premii din F1", a declarat Christian Horner, şeful Red Bull.

"Pentru mine, aceasta a fost o săptămână incredibilă. Câştigarea Marelui Premiu de la Monaco este un vis pentru orice pilot, iar apoi anunţul că voi continua cu echipa până în 2024 mă face extrem de fericit. Sunt foarte mândru să fiu membru al acestei echipe şi mă simt complet acasă aici, acum. Lucrăm foarte bine împreună, iar relaţia mea cu Max, atât pe pistă, cât şi în afara ei, ne ajută cu siguranţă să mergem şi mai departe", a spus Perez, care a debutat în Marele Circ în 2011, la Sauber.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele