Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Sergio Ramos a primit oferta de prelungire contractuală din partea PSG-ului. Reacţia fundaşului

PSG Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21151303/1/psgfr-ramos.jpg

Deşi are 37 de ani, Sergio Ramos încă mai prezintă interes pentru echipele mari ale Europei. Fundaşul central care a scris istorie pentru Real Madrid mai are contract cu PSG până la finalul sezonului competiţional, dar o propunere a primit-o încă de acum.

Formaţia din capitala Franţei, care va putea fi urmărită pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro şi în sezonul următor, atât în Liga Campionilor cât şi în Ligue 1, i-a propus lui Sergio Ramos o ofertă de prelungire.

Însă, actele nu pot fi semnate momentan, pentru că PSG i-a propus o remuneraţie cu 50 la sută mai mică fotbalistului. Rămâne de văzut dacă se va ajunge sau nu la un acord, iar în caz contrar Ramos va schimba echipa. În acest sezon, fundaşul a prins 43 de meciuri, a marcat de trei ori şi a oferit o pasă decisivă. A văzut cinci cartonaşe galbene şi a fost eliminat într-o partidă, din Ligue 1.

Sergio Ramos s-a retras din naţionala Spaniei în februarie

Spaniolul Sergio Ramos a anunţat, în februarie acest an, că se retrage din naţionala ţării sale, însă a precizat că decizia vine ca urmare a unei discuţii cu actualul selecţioner, Luis de la Fuente. El a menţionat că şi-ar fi dorit să fie apreciat la fel ca Luka Modric, Lionel Messi şi Pepe şi ca retragerea să fie o decizie personală sau una ca urmare a unui randament nesatisfăcător, nu una legată de vârstă.

“A sosit momentul, momentul să îmi iau rămas bun de la echipa naţională, iubita şi emoţionanta noastră Roja. În această dimineaţă am primit un telefon de la actualul selecţioner, care mi-a spus că nu va conta pe mine, indiferent de nivelul pe care îl pot arăta sau de modul în care îmi continui cariera sportivă.

Cu mare regret, este sfârşitul unei călătorii care speram să fie mai lungă şi că se va încheia cu un gust mai bun, la nivelul succeselor pe care le-am obţinut cu echipa naţională. Cred că acest parcurs merita să se încheie dintr-o decizie personală sau pentru că randamentul meu a fost pe măsura a ce merită echipa noastră, dar nu din cauza vârstei sau a altor motive pe care, fără să le fi auzit, le-am simţit. Pentru că a fi tânăr sau mai puţin tânăr nu este o virtute sau un defect, este doar o caracteristică temporară care nu este neapărat legată de performanţă sau capacitate. Privesc cu admiraţie şi invidie către Modric, Messi, Pepe... esenţa, tradiţia, valorile, meritocraţia şi dreptatea în fotbal.

Din păcate, nu va fi aşa pentru mine, pentru că fotbalul nu este întotdeauna corect şi fotbalul nu este niciodată doar fotbal”
, a notat Ramos pe Instagram.

Sergio Ramos a precizat că îşi asumă cu toată tristeţea faptul că nu va mai juca pentru naţionala ţării sale, însă are “capul sus” şi le este recunoscător celor care l-au susţinut de-aa lungul carierei.

“Am amintiri de neuitat, toate titlurile pentru care am luptat şi pe care le-am sărbătorit împreună şi mândria extraordinară de a fi jucătorul spaniol cu ​​cele mai multe selecţii. Această emblemă, acest tricou şi aceşti fani, voi toţi, m-au făcut fericit. Voi continua să-mi încurajez ţara de acasă, cu emoţia privilegiatului care a putut să o reprezinte cu mândrie de 180 de ori. Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care aţi crezut mereu în mine!”, a conchis jucătorul în vârstă de 36 de ani.

Ramos a jucat pentru naţionala Spaniei în perioada 2005 – 2021, în 180 de meciuri. El a câştigat cu prima reprezentativă Cupa Mondială în 2010 şi Campionatul European în 2008 şi 2012.

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele