Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

Sergio Ramos, declaraţie surprinzătoare despre plecarea sa de la Real Madrid. ”Clubul mi-a oferit posibilitatea de a-mi prelungi contractul”

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20250312/1/ramos.jpg

Sergio Ramos, 35 de ani, a susţinut, joi, o conferinţă de presă emoţionantă, în care a vorbit despre plecarea sa de la Real Madrid la finalul a 16 ani glorioşi petrecuţi pe "Santiago Bernabeu".

La o zi după ce clubul a anunţat despărţirea pe site-ul oficial, fundaşul central s-a prezentat la o conferinţă de presă virtuală însoţit de familie şi de preşedintele Florentino Perez.

Veteranul din defensiva lui Real a dezvăluit că nu şi-a dorit să plece, dar lucrurile au fost de aşa natură încât să se termine după şaisprezece ani, deşi şi-ar fi dorit să mai rămână măcar un sezon.

 "S-au întâmplat multe lucruri, circumstanţe care apar în viaţă. Primul lucru pe care aş vrea să-l spun este că nu am vrut niciodată să părăsesc Real Madrid, am vrut întotdeauna să rămân. Pentru a oferi detalii şi pentru a fi scurt, mă întorc la titlul din La Liga, pe care l-am câştigat şi l-am sărbătorit. După aceea, clubul mi-a oferit posibilitatea de a-mi prelungi contractul, dar din cauza COVID, a fost pus în aşteptare.

În ultimele luni, clubul mi-a făcut o ofertă pe un an, cu o reducere a salariului. Banii nu au fost niciodată o problemă. A fost o problemă când mi-au oferit doar un an, iar eu am vrut doi. Am dorit stabilitate pentru familia mea.

În ultimele discuţii, am spus că accept şi mi-au spus că nu mai există o ofertă. Mi s-a spus că, deşi am fost de acord cu ultima ofertă care era pe masă, aceasta expirase. Eu nu ştiam asta",
a declarat fundaşul, la ultima conferinţă de presă în calitate de jucător al celor de la Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele