Ultima oră
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii

Sergio Ramos, ofertă de ”prima tinereţe”. Propunere fabuloasă, de la o echipă de top

Liverpool Publicat pe 6 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20233476/1/sergio-ramos.jpg

Sergio Ramos (35 de ani) are puţine şanse să mai continue la Real Madrid din această vară. Căpitanul spaniolilor este dorit de mai multe echipe importante ale Europei, în ciuda vârstei, după momentul în care s-a aflat că fosta câştigătoare de Liga Campionilor nu mai este dispusă să îi ofere un alt contract.

Presa din Spania a intrat în posesia unor informaţii extrem de interesante, prin care se fac precizări în legătură cu interesul lui Liverpool pentru Sergio Ramos. ”Cormoranii” sunt decişi să nu îl piardă, iar din acest motiv i-au făcut o ofertă de nerefuzat. Este vorba de o înţelegere pe doi ani şi un salariu stagional peste ce a primit la Real Madrid în ultimele sezoane.

Jucătorul Lucas Vazquez, 29 de ani, şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până la 30 iunie 2024, informează marca.com.

Lucas a avut evoluţii apreciate, sezonul trecut, după ce a jucat bine pe partea dreaptă a terenului, în absenţa accidentaţilor Dani Carvajal şi Alvaro Odriozola.

Din păcate, sezonul lui s-a terminat prematur, în timpul El Clasico, când a suferit o accidentare gravă la genunchi după o coliziune cu mijlocaşul FC Barelona Sergio Busquets.

Cu toate acestea, Real Madrid a decis să-şi ridice propunerea făcută jucătorului galician pentru a concura cu unele dintre ofertele pe care le primise din străinătate. Bayern Munchen era în pole position pentru a-i obţine semnătura dacă fotbalistul decidea să părăsească capitala Spaniei.

După ce s-a alăturat clubului Real Madrid la vârsta de 16 ani, în 2007, Lucas a trecut prin centrul de tineret al grupării şi a devenit un obişnuit pentru formaţia a doua, Real Castilla, înainte de a se alătura echipei Espanyol, cu un contract de împrumut pe tot parcursul sezonului 2014/15. El a impresionat atât de mult în Catalonia, încât Real Madrid l-a considerat suficient de bun pentru a-l readuce şi pentru a-l promova la prima echipă.

Lucas a strâns 240 de jocuri pentru prima echipă a Real Madrid, în care a marcat 26 de goluri şi a oferit 54 de pase decisive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele