Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Sergiu Buş nu a mers în cantonament cu CFR Cluj şi e în tratative cu altă formaţie din Superliga

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20974283/1/bus.jpg

Sergiu Buş (30 de ani) este aproape să se despartă de cei de la CFR Cluj. Atacantul nu a reuşit să se impună sub comanda lui Dan Petrescu şi ar putea ajunge la Chindia Târgovişte.

Cei de la Fanatik scriu că Buş nu a mai plecat cu campioana din Superliga în cantonament şi a început tratativele cu gruparea dâmboviţeană.

Cândva o mare promisiune a generaţiei sale, Buş a revenit în România în 2019, la Gaz Metan, iar lucrurile bune arătate la Mediaş i-au adus un transfer la FCSB. De acolo a plecat în Coreea de Sud, la Seongnam, pentru 300.000 de euro, dar nu s-a adaptat în dificilul fotbal asiatic şi CFR l-a "repatriat" în ianuarie 2022. În acest sezon a prins doar 159 de minute, iar accidentările suferite l-au împiedicat să se exprime la un nivel ridicat:
 
"Sergiu Buş s-a rupt din nou. Băieţii ăştia care au calitate trebuie să înţeleagă că nu poţi să fii fotbalist dacă nu te antrenezi, dacă eşti tot timpul accidentat", spunea Petrescu despre Buş, în luna noiembrie a anului trecut.

 

mail-share icon Email
viewscnt