Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa

Sergiu Hanca, dorit în SuperLiga României, dar şi în Turcia! Mijlocaşul, salariu de 40.000 de euro

Stranieri Publicat pe 20 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20782183/1/profimedia-0606435904.jpg

Sergiu Hanca vrea să schimbe, surprinzător, echipa în această vară, chiar dacă e om de bază la Cracovia, căpitan. Mijlocaşul este dorit şi de câteva formaţii din SuperLiga României, Rapid şi Universitatea Craiova, dar cele două pot avea de pierdut, întrucât pe urmele românului de 30 de ani a intrat, se pare, şi un club din Turcia, care poate oferi un salariu consistent.

Sivasspor este clubul care vrea să îi ofere un salariu foarte mare, de 40.000 de euro pe lună. Potrivit ProSport, Hanca tinde, însă, să accepte o ofertă din România, pentru că vrea să fie mai aproape de soţia sa. E clar că din acest motiv mijlocaşul ar avea un salariu mai mic, mult mai mic, fiind greu de crezut că Rapid sau U. Craiova îi va trece un salariu prea mare în înţelegere, mai mare de 15.000 de euro le lună.

Hanca este cotat de Transfermarkt la suma de 1 milion de euro, iar la Cracovia a ajuns în ianuarie 2019, de la Dinamo, pentru 60.000 de euro. În acest timp a bifat 115 meciuri, a marcat de 19 ori şi a oferit 20 de pase decisive.

Eu cred că la Rapid ar fi un jucător extraordinar, ar intra mult mai bine în angrenajul lui Adi Mutu. E un jucător care ştiu că era foarte bine văzut în Polonia, un jucător apreciat, foarte iubit, cu realizări foarte multe, un contract foarte bun. E un jucător pe care l-am avut la Târgu Mureş şi ştiu că e un caracter deosebit, a muncit foarte mult ca să ajungă aici. Acolo, şi-a început cariera şi acolo a şi debutat în Liga 1. E un jucător pe care Edi l-a readus acum în angrenajul echipei naţionale pentru cele patru jocuri care au fost la începutul verii.

E un transfer bun. Să îl aduci şi liber de contract, eu cred că e o afacere foarte bună. Poate juca orice. Noi chiar îl foloseam fundaş dreapta, mijlocaş dreapta, mijlocaş central sau uneori juca chiar şi fundaş stânga. Porecla lui era Muscă. Cred că undeva în banda dreaptă, poate şi inter dreapta, acum depinde ce în sistem vrem să joci. E un jucător care munceşte foarte mult, care aleargă, e foarte serios. L-am apreciat întotdeauna. Ştiu că avea momente când era dezamăgit că nu prindea să joace.

S-ar preta mult mai bine la Rapid. Bineînţeles că poate să joace şi la Craiova. Craiova are acolo în banda dreaptă fundaş dreapta, nu ştiu, e un jucător interesant. Eu l-aş vedea şi la FCSB. E un jucător care poate veni cu un plus. Bine, fiind fost jucător la Dinamo, e mai greu”, a spus Daniel Stanciu, pentru ProSport.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele