Ultima oră
”Vine! Ce să fac eu cu Tachtsidis? Eu am nevoie de forţă”. Gigi Becali a anunţat ce mijlocaş soseşte la vară la FCSB ”Vine! Ce să fac eu cu Tachtsidis? Eu am nevoie de forţă”. Gigi Becali a anunţat ce mijlocaş soseşte la vară la FCSB
VIDEO | Metz - Lille 1-2. Final de sezon foarte complicat pentru Ladislau Boloni VIDEO | Metz - Lille 1-2. Final de sezon foarte complicat pentru Ladislau Boloni
Andrei Prepeliţă, aproape de revenirea în Superliga. ”La pauză toţi erau cu capul în pământ”
Andrei Prepeliţă, aproape de revenirea în Superliga. ”La pauză toţi erau cu capul în pământ”
Singura echipă din Superliga care a transmis celor de la FCSB felicitări pentru cucerirea titlului Singura echipă din Superliga care a transmis celor de la FCSB felicitări pentru cucerirea titlului
Raul Badiu, victorie în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri
Raul Badiu, victorie în prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri
Inter Milano a sărbătorit titlul cu o victorie în faţa echipei Torino Inter Milano a sărbătorit titlul cu o victorie în faţa echipei Torino

Sergiy Sydorchuk a negat şi el că va juca la FCSB în următoarea perioadă, după ce Becali anunţase „transferul”: „Nu-mi stă gândul la fotbal! Inima bate pentru ţara mea”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20648167/1/profimedia-0645116058.jpg

Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev, a anunţat că nu există nicio posibilitate să joace meciuri oficiale pentru FCSB. Ucraineanul doar se va antrena la baza „roş-albaştrilor”, în special pentru meciul naţionalei Ucrainei cu Scoţia, la barajul Cupei Mondiale.

  • CONTEXT: Gigi Becali a anunţat că trei jucători de top din Ucraina ar putea evolua pentru formaţia lui Toni Petrea până la vară: Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaş defensiv), Taras Stepanenko (32 de ani, mijlocaş defensiv) şi Sergiy Kryvtsov (31 de ani, fundaş central).  

Primul care a negat afirmaţiile lui Becali a fost Taras Stepanenko, pe pagina personală de Instagram: „Am aflat că mi-am găsit deja un club. Mulţumesc, domnule. Ei nici măcar nu m-au întrebat. PS. Da, e un fake”. 
 

Acum a venit şi rândul lui Sydorchuk să dezmintă teoria cum că va juca la FCSB pentru următoarele două luni de zile. 

”Ţara mea e în război şi mie nu-mi mai stă acum gândul la fotbal. Da, sunt ok pentru că mă găzduieşte România, apreciez foarte mult condiţiile pe care le avem aici, dar nu-mi arde acum să joc fotbal.

Atrocităţile din Ucraina nu-mi dau pace. Nu pot eu acum să joc un meci de fotbal, când ştiu că ai mei compatrioţi suferă la fiecare minut.

Sunt ucrainean, inima mea bate pentru ţara mea. Nu pot eu să intru pe teren şi să dau totul, ştiind că la mine în patrie este război.

Nu se pune problema să joc la Steaua (n.r.: FCSB), dar nici la o altă echipă. Vreau doar să mă antrenez pentru a fi în formă pentru echipa naţională. Avem un meci important în iunie cu Scoţia, în care vom lupta pentru calificarea la Cupa Mondială”, a spus ucraineanul Sydorchuk pentru DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele