adplus-dvertising
Ultima oră
Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona” Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”
Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis
CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet
Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade” Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade”
Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană
Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat” Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat”

Seria originală „David Beckham salvează echipa” are premiera pe Disney+ la data de 9 noiembrie

Special Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20867889/1/bec.jpg

Disney+ a anunţat că serialul original „David Beckham salvează echipa” va avea premiera exclusiv pe platforma de streaming miercuri, 9 noiembrie.

Co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câştigătoare a premiilor BAFTA şi RTS, şi de Studio 99, studiou de producţie şi conţinut global co-fondat de Beckham, „David Beckham salvează echipa” este un serial emoţionant care îl prezintă pe cunoscutul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului şi care se confruntă cu retrogradarea. Totuşi, nu este vorba de orice campionat... ci acelaşi campionat în care David a jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Teaserul îl are în centrul său pe David Beckham care se întoarce la începuturile sale în estul Londrei cu dorinţa de a sprijini echipa Westward să câştige.

În acest videoclip el apare îndrumând tânăra echipă şi oferind sfaturi şi încurajări cu privire la lovitura liberă perfectă, astfel încât echipa să poată „şuta ca Beckham”.

„David Beckham salvează echipa” are la bază pe angajamentul companiei de a găsi, dezvolta şi produce producţii originale. Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuieşte să creeze 60 de producţii locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori remarcabili şi producători premium.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele