Ultima oră
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului

Setien, complet ignorat de jucători şi cu Villareal. Cine a dat indicaţii

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19413133/2/asta.jpg

FC Barcelona a câştigat cu scorul de 4-1, pe terenul celor de la Viilareal, în ultimul meci al etapei cu numărul 34 din La Liga.

Problemele legate de vestiar par însă să persiste. Televiziunea spaniolă care a produs meciul a observat un detaliu foarte interesant. Antrenorul Setien efectiv a fost ignorat de jucători, Messi fiind cel care i-a dat indicaţii lui Semedo, în timpul unei pauze de hidratare.

Tot camerele de televiziune au surprins un moment în care tehnicianul vrea să discute cu Messi, dar acesta îl ignoră şi merge să discute cu Pique.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele