Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

Sevilla s-a despărţit de un jucător chiar în ziua meciului cu CFR Cluj

Europa League Publicat pe 20 feb 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19272388/1/carrico.jpg

FC Sevilla a anunţat că l-a cedat pe Daniel Carrico la Wuhan Zall FC, chiar în ziua în care joacă împotriva lui CFR Cluj, în prima manşă a 16-imilor Europa League.

CFR Cluj - Sevilla, de la 19:55, LIVE pe Look Plus

FC Sevilla a anunţat astăzi că s-a despărţit de al doilea căpitan al echipei. Andaluzii au postat un comunicat oficial în care şi-au luat rămas bun de la Daniel Carrico, care a fost vândut la Wuhan Zall FC. În vârstă de 31 de ani, Carrico era cel mai vechi jucător din lotul lui FC Sevilla. A fost transferat în 2013, de la Reading şi de atunci a avut 167 de apariţii pentru echipa spaniolă. De asemenea, era al doilea căpitan al echipei.

Daniel Caricco a început fotbalul la Sporting Lisabona şi a mai jucat pentru Olhanense, AEL Limassol, Readig şi FC Sevilla.

Surprinde însă alegerea făcută de fundaşul portughez. Într-o perioadă în care sportivii şi nu numai fug de China, Carrico a semnat cu o echipă care joacă în oraşul în care a izbucnit pandemia de coronavirus.

În urma unei anchete, cercetătorii au stabilit că virusul a apărut în piaţa de peşte din Wuhan şi s-a răspândit rapid la om. Până acum, din datele oficiale, coronavirusul a ucis 2.118 de persoane şi a îmbolnăvit alte 74.576. Autorităţile chineze sunt însă acuzate că ar ascunde adevărata amploare a fenomenului.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele