Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Show de zile mari în derby-ul Scoţiei! ”A plouat” cu goluri la Rangers - Celtic

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21550678/1/celtic-rangers.png

Glasgow Rangers a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 3-3, cu gruparea Celtic Glasgow, în etapa a 32-a din Premiership, campionatul scoţian.

Pe Ibrox Park s-a derulat duminică episodul cu numărul 439 din derby-ul Scoţiei, „Old Firm”, cel mai vechi derby fotbalistic din istoria fotbalului. Alb-verzii de la Celtic au deschis scorul încă din primul minut al partidei, prin Daizen Maeda, iar după ceva mai mult de o jumătate de oră de joc, acelaşi fotbalist a obţinut un penalti, transformat de Matt O’Riley şi oaspeţii au intrat cu avantaj de două goluri la pauză.

Căpitanul James Tavernier a transformat şi el un penalti, pentru gazde, care au redus din diferenţă în minutul 55. Rangers a avut un gol anulat trei minute mai târziu, la Dessers, iar egalarea a venit abia în minutul 86, când acelaşi Dessers l-a servit pe Abdallah Sima şi acesta a înscris. Oaspeţii au preluat rapid conducerea, în minutul 87, la golul lui Adam Idah, dar Rabbi Matondo le-a refuzat victoria elevilor lui Brendan Rodgers, egalând pentru gazde în minutul 90+3.

În clasament conduce Celtic, cu 75 de puncte, urmată de Rangers, cu 74, dar „The Gers” au un meci mai puţin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri