Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Şi bătuţi, şi luaţi ”la mişto”. FCSB, pusă la punct după coşmarul cu Silkeborg

FCSB Publicat pe 6 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20880823/1/silkeborg-fcsb.jpg

Danezii au făcut şi glume pe seama FCSB-ului, după ce Silkeborg a dat cu ea de pământ. Jurnaliştii nordici au jubilat după succesul cu 5-0 în faţa vicecampioanei României, iar cuvinte dure au fost adresate formaţiei lui Nicolae Dică, care a mai pierdut la o astfel de diferenţă şi în faţa colosului Manchester City.

Jurnaliştii nu s-au oprit cu laudele la adresa echipei lor, dar au remarcat, ce-i drept, şi faptul că FCSB s-a prezentat cu mai multe rezerve în partida de joi seară, dacă asta scuză într-un fel prestaţia clubului patronat de Gigi Becali.

Opriţi-vă, ce demonstraţie de forţă! Silkeborg a fost net superioară în meciul cu FCSB, care a fost fără câţiva jucători de bază. Asta s-a putut vedea pe teren, unde Silkeborg a făcut ce a vrut cu echipa din România, iar partida a fost decisă rapid.

De asemenea, trebuie să fim sinceri. Echipa din România, decimată, a fost foarte slabă. Silkeborg poate sărbători prima victorie europeană a sezonului, necesară pentru a menţine visul calificării în primăvară”, a scris tipsbladet.dk.

”Silkeborg a oferit o demonstraţie de forţă. Ce show, Silkeborg! Românii de la FCSB au fost trimişi acasă cu un dureros 5-0. Jucătorii lui Silkeborg au arătat un fotbal de vis în meciul de Conference League. Meciul a fost efectiv decis la pauză, când gazdele conduceau cu 3-0. Este prima victorie europeană pentru Silkeborg”, a notat Sport.tv2.dk.

”Silkeborg nu a avut probleme să învingă FCSB, care a fost trimisă acasă în România cu cinci goluri în bagaje. Trupa lui Kent Nielsen a urcat pe locul 3 în grupa din Conference League”, au reacţionat jurnaliştii publicaţiei Bold.dk.

Helmut Duckadam a atras atenţia pe Facebook

Helmut Duckadam, fost mare portar al Stelei, fost oficial al clubului FCSB, a avut o reacţie grăitoare pe pagina personală de Facebook, după ce vicecampioana României a fost umilită de Silkeborg în grupele de Conference League, joi seară, scor 0-5. Fostul fotbalist a declarat, la figurat, că FCSB nu mai există.

A fost o umilinţă pentru formaţia pregătită de Nicolae Dică, în faţa unui adversar contra căruia, la nivel teoretic cel puţin, chiar şi cu un prim 11 mult schimbat faţă de cel standard, pornea de pe picior de egalitate.

Reacţia lui Helmut Duckadam a strâns sute de reacţii din partea oamenilor, la doar câteva minute după momentul postării.

Eu am fost unul dintre putinii care am sustinut ca FCSB este Steaua.

De azi, o spun cu regret, ca Steaua NU MAI EXISTA!

Cei care conduc azi FCSB si CSA si-au batut joc de toata istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele