Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Sidibe a reuşit un gol superb, dar conducerea FC U Craiova nu e mulţumită. Puşcaş: "Aşteptăm mult mai multe de la el"

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20408781/1/sidibe-craiova.jpg

Belgiano-ivorianul Sekou Sidibe (20 de ani) a reuşit al doilea gol în tricoul FC U Craiova, cu o execuţie superbă, în meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 1-1, în etapa a zecea din Liga 1. Preşedintele clubului oltean, Marcel Puşcaş, a declarat că aşteptările sunt mai mari din partea acestui jucător.

Sekou Sidibe a venit liber de contract în această vară la Craiova, de la FC Emmen. Mijlocaşul de bandă, care poate juca şi vârf, s-a format la academia clubului PSV Eindhoven.

La Botoşani, Sidibe a deschis scorul în minutul 60 pentru FC U Craiova, cu un şut către vinclul porţii.

"Bravo lui (Sidibe), felicitări, dar aşteptăm mult mai multe de la el. Cu asta se ocupă un atacant, să dea goluri. Când n-o face, înseamnă că nu e eficient. Ieri a fost. Adrian Mutu l-a iertat pentru greşeala comisă în etapa trecută, gestul acela nesportiv. Are doar 20 de ani, s-a ţinut cont şi de asta. A fost reprimit în lot şi a fost eficient", a spus Marcel Puşcaş pentru PRO X.

FC U Craiova este fără victorie în ultimele 6 meciuri în Liga 1. Urmează derby-ul cu Universitatea Craiova, cel mai aşteptat meci al anului în Bănie. Se anunţă o confruntare tensionată, atât pe teren, cât şi în tribune. Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, pe 3 octombrie, de la ora 21:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri