Ultima oră
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”

Silvian Cristescu, acuzat că a venit beat la meciul Craiova - Botoşani. Valeriu Iftime: "Era influenţat de un pahar în plus. Nu poţi să faci asemenea gesturi"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20174852/3/silvian-cristescu.jpg

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani a fost neaşteptat de încins, cu trei eliminări (Vătăjelu 45+1’, Bancu 83’ / Ţigănaşu 37’) şi 12 cartonaşe galbene în total. A fost scandal şi în tribune, iar Silvian Cristescu a sărit la bătaie spre zona în care se aflau rezervele şi staff-ul celor de la FC Botoşani. Finanţatorul echipei moldovene, Valeriu Iftime, a condamnat comportamentul lui Silvian Cristescu şi l-a acuzat că era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Incidentele s-au petrecut în prima repriză a meciului de la Craiova, în direct pe Look Sport+. Silvian Cristescu, oficial al ‘alb-albaştrilor’, susţine că a fost înjurat şi provocat de către oaspeţi, în special de către antrenorul Marius Croitoru.

"Oricare ar fi fost gestul lui Croitoru, nu trebuia să răspundă aşa. Dacă Marius Croitoru a făcut un asemenea gest reprobabil şi jignitor chiar şi la adresa clubului FC Botoşani, o să vorbesc cu el. Credeţi-mă că nu ştiu nimic despre ce s-a întâmplat acolo. Am văzut atitudinea lui Cristescu, cred că era influenţat şi de vreun pahar în plus. Nu poţi să faci asemenea gesturi, chiar dacă ţi-ar fi spus orice. Dacă eşti deştept nu reacţionezi aşa.

Cred că furia a fost foarte mare. Nu am văzut agresivitatea echipei mele ieşită din limitele normalităţii, ci o agresivitate a Craiovei nemăsurată la un moment dat. Pentru că, dacă luăm evoluţia incidentelor, la primul incident nimeni nu a spus nimic. Acolo a fost un fault grosolan al fundaşului dreapta de la Craiova asupra lui Ongenda, de care nu s-a spus nimic. Acolo a fost un gest groaznic, adică sare cu genunchiul în spate, plus un cot dat în cap. Cred că arbitrul nu a văzut, dar nici tuşierul nu i-a spus nimic. Nu am văzut o agresivitate specială a echipei mele", a spus Valeriu Iftime la Pro X.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20174852/1/clasament-play-off-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele