Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Simon Kjaer, o nouă lecţie de modestie. ”Nu sunt un erou, am făcut doar ce trebuia să fac”

EURO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20367379/1/kjaer.jpg

Căpitanul naţionalei Danemarcei, Simon Kjaer, a declarat, într-un interviu pentru Corriere della Sera, că atunci când a intervenit pentru a-l salva pe Christian Eriksen la meciul cu Finlanda de la Euro-2020 a făcut pur şi simplu ceea ce trebuia să facă, el menţionând că nu este un erou.

“Nu sunt un erou, am făcut doar ce trebuia să fac, fără să mă gândesc, ca oricine altcineva. Eram pregătit să rămân calm, ca toţi colegii mei. A fost o muncă de echipă. Evident, am fi procedat la fel dacă ar fi fost un adversar. Singurul lucrru care contează este că acum Christian este bine. Este cel mai important. Pe mine m-a ghidat instinctul şi am făcut automat ce trebuia să fac. Sper că a fost ultima dată când mi se întâmplă aşa ceva”, a spus Kjaer.

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 mai, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Simon Kjaer a fost unul dintre primii jucători care au intervenit după prăbuşirea lui Eriksen pe teren. Kjaer i-a curăţat căile respiratorii ale coechipierului său, i-a aplicat manevre de resuscitare, le-a spus celorlalţi jucători să formeze un scut în jurul fotbalistului şi a consolat-o pe partenera colegului său.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele