Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Simona Halep e gata de Wimbledon. Organizatorii i-au pregătit o primire specială

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20753913/1/halep.jpg

Simona Halep (locul 19 WTA) a ajuns la Wimbledon, unde va debuta marţi. Organizatorii de la ”All England Club” i-au pregătit fostului lider mondial o primire aşa cum se cuvine, ea fiind câştigătoarea ediţiei din 2019. Campioana en-titre, Asleigh Barty s-a retras din activitate.

În 2020, al treilea turneu de Grand Şlem al anului a fost anulat din cauza pandemiei Covid 19, iar în 2021 Halep a fost accidentată şi nu a putut să îşi apere titlul.

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Wimbledon

Wimbledon şi-a stabilit tabloul principal din acest an, iar sportivele din România au aflat, automat, cu cine se vor duela în runda de debut. Simona Halep (19 WTA) va da peste Karolina Muchova (82 WTA), care a ajuns în două rânduri în sferturile Marelui Şlem, în 2019 şi 2021.

Întrecerile de pe tabloul principal de la Wimbledon vor debuta luni, la 27 iunie, şi finalele vor fi programate pentru 10 iulie. Simona Halep este cap de serie numărul 16, dar la Wimbledon, în primul tur, vor mai lua startul şi alte românce. Sorana Cârstea (cap de serie 21), Gabriela Ruse, Irina Begu, Ana Bogdan, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu se regăsesc şi ele pe tabloul principal.

Sorana Cârstea o va întâlni în turul 1 pe sârboaica Aleksandra Krunic, iar alte partide care ne interesează sunt următoarele: Elena Ruse - Coco Gauff, Ana Bogdan - Dayana Yastremska, Irina Bara - Chloé Paquet, Irina Begu - Ekaterine Gorgodze şi Mihaela Buzărnescu - Nastasja Schunk.

Deşi e favorită 16, Simona Halep este văzută de specialişti ca una dintre principalele sportive care se pot încorona campioane la Wimbledon 2022.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele