Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de la 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de la 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Simona Halep, în semifinale la Toronto. Reacţia fostei lidere WTA, după meciul cu Coco Gauff

Tenis Publicat pe 12 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20815513/1/facebook-simona-halep-1.jpg

Simona Halep, numărul 15 WTA şi favorită 15, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 de la Toronto.

Halep a trecut în sferturi de sportiva americană Coco Gauff (11 WTA, cap de serie 10), scor 6-4, 7-6 (2), într-o oră şi 47 de minute.

În faza următoare, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului Jessica Pegula (SUA, cap de serie 7) – Iulia Putinţeva (Kazahstan).

“Coco este o jucătoare foarte bună, mi-e greu mereu împotriva ei. Am avut din nou probleme cu vântul, dar a fost un meci foarte bun. A trebuit să rămân concentrată la fiecare minge şi să lupt”, a declarat Halep după meciul cu Gauff, în interviul de pe teren.

În celelalte două sferturi de finală se vor întâlni Beatriz Haddad Maia (Brazilia, numărul 24 mondial) cu Belinda Bencic (Elveţia), favorită 12 şi locul 12 WTA, şi Karolina Pliskova (Cehia, cap de serie 14) cu Qinwen Zheng (China).

Prin calificarea în semifinale, Halep şi-a asigurat un premiu de 133.400 de dolari şi 350 de puncte WTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele