Ultima oră
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană

Simona Halep nu poate juca pentru România în meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 30 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21541613/1/halep.jpg

Federaţia Română de Tenis anunţă că Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, împotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la în Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgură, în perioada 12-13 aprilie.

Din cauza unor probleme fizice apărute în urma participării la turneul de la Miami, Simona Halep nu va putea fi alături de echipa naţională a României, decizia fiind luată în urma consultărilor cu echipa medicală, având ca prioritate sănătatea şi revenirea sportivei la o formă competiţională optimă, precizează forul.

“Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei. Însănătoşire rapidă, @simonahalep!”, a notat FR Tenis pe Facebook.

Horia Tecău va miza pentru partida cu Ucraina, din "barajul" pentru turneul final al Billie Jean King Cup, pe Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni şi Mara Gae.

Din echipa Ucrainei vor face parte Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmila Kichenok şi Nadia Kichenok şi Yullia Starodubtseva.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele