Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Simone Inzaghi, după ce a calificat-o pe Inter în finala Champions League după 13 ani. ”Ne vom da seama în următoarele zile ce am reuşit”

Champions League Publicat pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21127376/1/profimedia-0774993944.jpg

Echipa italiană Inter Milano a câştigat marţi Derby della Madonnina, pe teren propriu, învingând cu 1-0 echipa AC Milan şi este prima calificată în finala Ligii Campionilor ediţia 2023.

Tehnicianul echipei Inter Milano, Simone Inzaghi, a declarat, marţi seară, după calificarea în finala Ligii Campionilor, că pentru formaţia sa ultimul act al competiţiei continentale a fost un vis la început, însă un vis în care nu a încetat să creadă.

“Probabil că ne vom da seama în următoarele zile ce am reuşit, pentru noi a fost un vis la început, dar am crezut mereu în el, am avut o cursă extraordinară împotriva unor echipe mari, aceşti băieţi au crezut încă din prima zi. Să câştigăm astfel o semifinală, un derbi, este incredibil, băieţii merită felicitări. Am înfruntat-o pe AC Milan de atât de multe ori, în ultimele luni am jucat patru derbiuri şi le-am câştigat pe toate. Ei au calitate foarte bună, dar băieţii s-au descurcat foarte bine”, a spus Inzaghi.

“Din 1 aprilie până la 16 mai am jucat tot timpul. Mâine (n.r. – miercuri) avem zi liberă pentru că nu ne-am oprit nicio zi începând din 1 aprilie. A fost o călătorie intensă, dar m ajuns în două finale şi ne-am revenit în campionat. Băieţii merită felicitări, au depus eforturi foarte mari. Este un obiectiv pe care ni l-am dorit şi pe care l-am atins cu multă muncă. Sunt mândru că sunt la acest club”, a mai afirmat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri