Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Simone Tempestini, lider, după prima zi a Raliului Iaşului

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20847286/1/temp.jpg

Raliul Iaşului şi-a consumat prima zi. Competiţia şi-a respectat statutul şi a creat multe probleme piloţilor. Probele decisive se văd duminică pe Prima Sport 3.

Simone Tempestini a trecut cu bine peste cele 5 PS-uri casante de sâmbătă şi a încheiat ziua cu un avans de aproape 58 de secunde în faţa lui Sebastian Barbu. Podiumul este completat de Bogdan Marişca, la 1 minute şi 13 secunde.

Surpriza plăcută a zilei s-a numit Raul Badiu. Pilot cu prezenţe în WRC, acesta a încheiat pe 4, pe un model RC2N şi a devansat piloţi cu maşini mult mai performante, precum Andrei Gîrtofan, Dan Gîrtofan sau Adrian Teslovan.

Duminică, pe Prima Sport 3, de la 9:30 are loc PS Dobrovăţ 1, iar de la 12:30 este a doua parcurgere.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele