Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

”Simt că sunt apreciat”. Ioan Ovidiu Sabău a făcut lucruri mari pe final de sezon pentru Universitatea Cluj

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21123716/1/fc-hermannstadt-universitatea-cluj-cupa-romaniei-5-04-2023.jpg

Universitatea Cluj a învins-o cu scorul de 2-0 pe Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa cu numărul 8 din play-out-ul Superligii. Confruntarea a fost în direct pe Prima Sport 1.

Ioan Ovidiu Sabău i-a salvat de la retrogradare pe ardeleni şi pregăteşte finala Cupei contra celor de la Sepsi. Tehnicianul se simte aprecia la echipa sa de suflet şi a anunţat că vrea să continue.

Dacă nu îşi îndeplinea obiectivul, Sabău a dezvăluit că renunţat la cariera de antrenor.

”Simt că sunt apreciat pentru ce am făcut, vreau să felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter pe parcursul play-out-ului. Am avut momente în care ne-am descurcat foarte bine, cu un joc spectaculos.

Jocul, aşa cum am anticipat, a fost unul greu. Au reuşit să facă superioritate numerică la mijloc până când am reuşit să ne reorganizăm. Am spus că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul renunţ la cariera de antrenor.

(n.r cum va aborda finalul de sezon) Mai avem două jocuri foarte grele, sper să ne refacem. Sunt bucuros şi că am făcut fericiţi suporterii. Mă bucur când ei sunt împliniţi"
, a declarat Sabău, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele