Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

”Şiretlicul” lui Răzvan Pleşca atunci când un adversar executa penalty | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21580666/1/razvan-plesca-eas.png

FC Botoşani a câştigat în deplasare, scor 2-1, în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-out-ul Superligii. Prahovenii au ratat un penalty prin Hanca.

Oaspeţii au deschis scorul la Ploieşti, Miron marcând în minutul 5, după o greşeală a lui Ţicu. Ploieştenii au restabilit egalitatea după numai şapte minute, prin Irobiso, după o serie de greşeli ale apărării botoşănene.

În minutul 66 gazdele au cerut o lovitură de la 11 metri pentru un fault asupra lui Musi. Arbitrul Florin Andrei nu a acordat iniţial nimic, dar după o analiză VAR care a durat patru minute a revenit şi a dictat penalti pentru Petrolul.

A executat Sergiu Hanca, dar portarul Kukic a apărat şutul mijlocaşului petrolist, iar Sadiku a marcat golul victoriei oaspeţilor în minutul 87. FC Botoşani s-a impus cu 2-1.

În următoarea zi, au apărut acuzaţii de blat chiar de la o contracandidată la evitarea retrogradării, Dinamo. Motivul? Un videoclip scurt în care Eduard Florescu îi şopteşte ceva lui Sergiu Hanca chiar înainte ca fotbalistul Petrolului să execute un penalty pe care l-a ratat a fost difuzat pe reţelele sociale.

Aflat în studio-ul Fotbal Show după duelul moldovenilor cu FC Voluntari, Răzvan Pleşa a dezvăluit că şi el avea tot felul de metode la penalty-uri pentru a-şi intima adversarul. Fostul portar a povestit că le spunea colegilor săi că sigur va apăra penalty-ul.

„Când se pregătea adversarul să bată penalty le spuneam colegilor să stea liniştiţi că ştiu pe ce colţ trage. Intrai în mintea lui, iar executantul devenea nesigur.

Ce putea să îi spună Florescu lui Hanca, să dea în dreapta? Dar de unde ştia portarul?” , a spus Răzvan Pleşca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele