Ultima oră
Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla” VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla”
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj

Sistemul antidoping a dezamăgit sportivii, spune australianul Mack Horton, după dezvăluirile din nataţia chineză

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21566623/1/horton.jpg

Sportul a fost compromis, iar sportivii au fost dezamăgiţi de un sistem antidoping "eşuat", a declarat luni fostul campion olimpic Mack Horton, după dezvăluirile potrivit cărora 23 de înotători chinezi au fost exoneraţi după ce au picat testele antidoping înainte de Jocurile de la Tokyo, relatează Reuters.

Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a confirmat sâmbătă că înotătorii au fost depistaţi pozitiv la un medicament interzis, dar au fost exoneraţi în urma unei anchete chineze care a constatat că sportivii au fost expuşi la contaminare.

WADA a declarat că a acceptat concluzia Chinei şi a refuzat să facă apel, ceea ce a provocat indignarea unor înotători de marcă şi critici din partea Agenţiei americane antidoping.

Australianul Horton, care a refuzat să împartă podiumul campionatului mondial cu rivalul chinez Sun Yang în cadrul unui protest antidoping, a declarat că vestea eşecului testelor antidoping a fost "exasperantă" pentru întreaga comunitate sportivă.

"Îmi pare rău pentru sportivii merituoşi care au ratat şanse de medalii care le-au schimbat viaţa din cauza unui sistem eşuat", a declarat Horton, care a câştigat aurul la la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele