Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!
VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească
VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi
VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale

Situaţie complicată pentru Stoican la Mioveni. ”Nu e un motiv de bucurie când ai aşteptări şi speri să te întorci cu o victorie”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20890038/1/stoican.jpg

Chindia Târgovişte a învins, scor 1-0, pe CS Mioveni, duminică, în etapa a 14-a din Superligă. Unicul gol a fost marcat de Obiang, în minutul 87.

  • Golurile, ratările, momentele tensionate din joc, deciziile VAR sau alte faze interesante din confruntare vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro. De asemenea, pe canalul de YouTube Prima Sport va fi postat rezumatul meciului.

 

CS Mioveni rămâne ultima, cu doar 7 puncte. Flavius Stoican a tras concluziile partidei şi s-a declarat dezamăgit de faptul că elevii nu reuşesc să iasă din subsolul clasamentului.

”Nu e un motiv de bucurie când ai aşteptări şi speri să te întorci cu o victorie, îi vezi dornici pe jucători la antrenamente, iar la meciuri e teama asta de rezultat. Nu înţeleg de ce. Situaţii ne creăm, dar e nevoie de o execuţie, de stare de spirit.

Am jucători care pot face lucrul acesta, dar când sunt astfel de zile contra unor echipe care îşi doresc la fel de mult, iese un meci muncitoresc.

Suntem datori pe faza de atac, dar şi pe faza de apărare. Meciul se îndrepta spre un 0-0, nu ştiu cât de mult ne ajuta, dar să primim gol în minutul 88, dintr-o fază fixă. Suntem datori şi pe faza defensivă.

E îngrijorător pentru că suntem în subsolul campionatului. Ne concentrăm să ne ridicăm. E important să nu ne pierdem încrederea, sunt zile şi zile. Nu se întâmplă nimic, în cel mai rău caz pierzi un meci. E presiunea asta, iar când vine meciul parcă suntem timoraţi.

Avem o echipă în care foarte puţini şi-au câştigat locul de titular. Singurul în jurul căruia se poate construi este Scarlatache. Se vede când intră pe teren. Toţi ceilalţi vor trebui să joace, indiferent că sunt titulari sau rezerve”
, a spus Stoican, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele