Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Situaţie dificilă pentru un pilot din MotoGP. I s-a făcut rău în timpul cursei de sprint de la Austin

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21097323/1/profimedia-0769660281.jpg

Caravana MotoGP programeză a treia etapă la Austin, în cadrul Marelui Premiu al Americii. De Paşte, acţiunea pe două roţi este pe Prima Sport.

Traseul texan este unul clasic, dar mereu plin de provocări. Iar piloţii vor avea conform noilor modificări două curse: sâmbătă va fi sprintul, iar duminică competiţia propriu-zisă.

Cursa de sprint a oferit o situaţia nefericită. Ibericul Alex Marquez a căzut de pe motocicletă. Nu a fost ceva ieşit din comun, dar ulterior acesta a dezvăluit că i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza mâncării.

Marquez va fi pe grila de start la cursa principală, programată duminică, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 1.

”Pe la jumătatea cursei a început să-mi fie rău la stomac. În momentul în care am frânat şi am căzut, am vomitat. A fost ca şi cum corpul meu a intrat în colaps. Nu ştiu. Mi-a căzut greu ceva ce am mâncat.

Deşi am mâncat ce mănânc în mod normal. Când am căzut, am luat mâna de pe frână şi am intrat în curbă prea înclinat. Ulterior, în garaj, am vomitat din nou. Ceva a fost în neregulă. Dar acum sunt bine. Trebuie să mă odihnesc pentru cursă”,
a declarat pilotul iberic, pentru cei de la AS.com.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele