Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Situaţie gravă la Dinamo! Motivul pentru care unii dintre jucători se gândesc să boicoteze barajul

Dinamo Publicat pe 13 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20705088/1/dnm.jpg


Dinamo se pregăteşte pentru barajul de menţinere în Casa Liga 1, cel mai probabil contra Universităţii Cluj, dar situaţia nu e deloc bună în vestiarul condus de Duşan Uhrin. Ca urmare a unei şedinţe de joia trecută, în care Răzvan Zăvăleanu le-a dat o veste proastă, străinii din Şoseaua Ştefan cel Mare se gândesc să boicoteze partidele decisive pentru viitorul clubului.
 
Concret, administratorul special al lui Dinamo le-a transmis fotbaliştilor, într-o şedinţă comună, că nu mai sunt bani în conturile clubului pentru plata ultimelor salarii şi că-şi vor primi restanţele doar dacă vor învinge adversara de la baraj şi vor asigura rămânerea pe prima scenă, obiectiv care, odată îndeplinit, ar oferi accesul la banii din drepturile TV pentru stagiunea următoare.
 
Conform gsp.ro, anunţul lui Zăvăleanu nu le-a picat deloc bine fotbaliştilor străini aflaţi la final de contract. Mulţi dintre ei consideră că nu are sens să rişte o accidentare în dubla manşă decisivă pentru Dinamo, mai ales că în vară vor fi nevoiţi să-şi caute alte echipe, care nu i-ar înregimenta în cazul în care ar căpăta o problemă fizică.
 
În acelaşi timp, Duşan Uhrin a fost informat că-şi va primi salariile restante doar în măsura în care fanii-acţionari din Programul Doar Dinamo Bucureşti vor găsi resursele financiare necesare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele