Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

Situaţie rar întâlnită în fotbal! Nicolo Napoli nici nu ştie că Adrian Mititelu a numit un nou antrenor la FC U Craiova: ”Nu ştiu. Noi mai avem un meci!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21126452/1/napoli.png

Nicolo Napoli pleacă din nou de la FCU Craiova! Adrian Mititelu a anunţat că înlocuitorul său este portughezul Joao Janeiro.

Acesta îşi va începe mandatul după 30 iunie. Lusitanul a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă o stagiune.

La puţin timp, Nicolo Napoli a oferit o primă reacţie după anunţul lui Adrian Mititelu. Antrenorul italian nu a dorit să comenteze acest subiect şi susţine că nu ştia nimic despre anunţul patronului din Bănie.

Totuşi, Nicolo Napoli susţine că mandalul lui se va termina cu bine în Bănie, chiar dacă Mititelu a luat decizia de a renunţa din nou la serviciile sale. 

”Nu ştiu. Noi mai avem un meci!”

”Nu ştiu (n.r. dacă Adrian Mititelu a anunţat un nou antrenor). Vedem, mai avem un meci foarte dificil şi după vedem ce se întâmplă. Normal, mandatul a început bine şi cred că se va termina cu bine”, a spus Nicolo Napoli, potrivit Fanatik.

Care a fost anunţul lui Mititelu

”Pentru a clarifica lucrurile:

1. Contractul intre club si Nicolo Napoli inceteaza pe data de 30 iunie si nu va mai prelungit.

2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, in baza unui contract incheiat recent, pentru o perioada de 1 an cu optiune pentru inca 1 an din partea clubului”, a declarat Adrian Mititelu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri