Ultima oră
VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii” VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii”
VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2 VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi” Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi”
Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off ”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off

Situaţie tensionată la FC Barcelona! Ronald Koeman a citit un comunicat, apoi a plecat de la conferinţa de presă. "Nu pot fi aşteptate miracole"

Barcelona Publicat de Andrei Ionascu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20403600/1/profimedia-0633081361.jpg

FC Barcelona este neînvinsă în primele patru runde din LaLiga, dar jocul catalanilor a dezamăgit. Antrenorul olandez Ronald Koeman este contestat de către o parte dintre fanii echipei ‘blaugrana’, mai ales după eşecul dur cu Bayern Munchen (0-3), în Liga Campionilor.

Miercuri, Ronald Koeman a surprins pe toată lumea la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Cadiz. Olandezul a citit un comunicat, apoi a plecat, fără a accepta întrebări din partea jurnaliştilor.

Luni, FC Barcelona a remizat pe Camp Nou cu Granada, scor 1-1, în direct pe Look Sport. Catalanii au egalat în minutul 90, prin Araujo. Ronald Koeman a pus acest rezultat nesatisfăcător pe seama problemelor de lot.

“Clubul este alături de mine ca antrenor în această perioadă de reconstrucţie. Situaţia financiară a clubului este legată de performanţele sportive şi invers. Asta înseamnă că noi, ca echipă, trebuie să reconstruim echipa de fotbal fără a putea face investiţii financiare mari. Asta necesită timp. Tinerele talente de astăzi ar putea deveni noi vedete globale în câţiva ani. Partea bună a acestui demers este că jucătorii tineri vor avea oportunităţi, aşa cum au avut Xavi sau Iniesta în trecut. Dar este necesară răbdarea.

În plus, a fi într-o poziţie fruntaşă în LaLiga ar fi un succes. În competiţiiele europene aceşti tineri pot progresa, dar nu pot fi aşteptate miracole în Liga Campionilor. Înfrângerea în faţa lui Bayern Munchen săptămâna trecută trebuie abordată din această perspectivă. Procesul în care se află echipa noastră merită să fie susţinut necondiţionat în cuvinte şi fapte. Susţineţi politica noastră şi procesul pe care îl desfăşurăm. Ştiu că presa recunoaşte acest proces. Nu este prima dată în istoria Barcelonei când se întâmplă acest lucru. Mizăm pe sprijinul dumneavoastră în aceste momente dificile. Noi, ca echipă şi ca jucători, suntem foarte, foarte mulţumiţi de sprijinul fanilor precum cel pe care l-am avut în meciul de acasă împotriva Granadei. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit”, a spus Koeman.

Marţi, preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, le-a cerut fanilor să rămână alături de echipă şi a dat asigurări că va lua măsurile necesare pentru redresarea situaţiei.

Presa spaniolă susţine că variantele luate în calcul pentru înlocuirea lui Ronald Koeman sunt Xavi şi selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez.

Ronald Koeman (58 de ani) este antrenorul Barcelonei din august 2020 şi mai are contract până în vara anului 2022.

Joi, de la ora 23:00, FC Barcelona joacă în deplasare cu Cadiz, în direct pe Look Sport 3 şi www.primaplay.ro.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele