Ultima oră
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA

Situaţie tensionată la PSG! Probleme pentru Lionel Messi după ce nu s-a prezentat la antrenamentul echipei

PSG Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21112534/1/profimedia-0765973647.jpg

Lionel Messi nu a fost prezent la antrenamentul de luni al lui PSG, pentru a merge în Arabia Saudită. Clubul parizian ar putea lua măsuri în acest caz, anunţă L'Equipe.

Messi le-a comunicat oamenilor din staff-ul lui PSG că nu va fi prezent la antrenamentele de luni şi marţi ale clubului, având planificat un zbor în Arabia Saudită pentru a rezolva anumite operaţiuni comerciale. 

Mai exact, argentinianul este ambasador al turismului în acestă ţară şi vizita a fost făcută pentru ca Messi să promoveze turismul în Arabia Saudită. El mai amânase alte două întâlniri pentru acestă promovare.

Christophe Galtier nu a aprobat plecare lui Messi 

Christophe Galtier le promisese jucătorilor în cazul unei victorii cu Lorient, două zile libere, adică luni şi marţi. Nu a fost cazul, înfrângerea clară din meciul de Ligue 1, unde PSG a pierdut cu 3-1, a scos din calcul acestă variantă, iar parizenii au avut antrenament luni de la 11:00, ora locală.

Messi nu a primit aprobarea din partea antrenorului Christophe Galtier sau a directorului sportiv Luis Campos să absenteze de la antrenamentul de luni, dar a decis să plece în Arabia Saudită, provocând foarte multe discuţii în cadrul clubului. Cel mai probabil campionul mondial va fi sancţionat, dar ruptura dintre el şi formaţia din capitala Franţei se adânceşte tot mai mult.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele