Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

Sivasspor - CFR Cluj 3-0! Trupa lui Dan Petrescu a fost umilită, dar este la mâna ei pentru calificarea în Conference League

CFR Cluj Publicat pe 27 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20900250/2/313347960-10158481773271205-7997272162690963389-n.jpg

Campioana României CFR Cluj a cedat umilitor, la scor de neprezentare, pe terenul turcilor de la Sivasspor în etapa a 5-a din Grupele Conference League.

Dubla lui Yatabare (22’ şi 73’) şi autogolul lui Janga (64’) au consemnat succesul gazdelor.

În urma acestui rezultat, Sivasspor preia locul 1 de la CFR Cluj în grupă şi adună 10 puncte. CFR Cluj rămâne pe locul 2 în grupă, cu 7 puncte.

Elevii lui Dan Petrescu rămân totuşi favoriţi la calificarea în 16-imile Conference League de pe locul 2, având în ultima etapă meci direct în Gruia cu FC Ballkani, codaşa grupei din Kosovo.

În celălalt meci al grupei, FC Ballkani – Slavia Praga s-a terminat 0-1. Cehii au strâns şi ei tot 7 puncte, însă clujenii sunt avantajaţi la egalitate de puncte de meciurile directe. Kosovarii au rămas cu 4 puncte în grupă. 

Sivasspor - CFR Cluj 3-0 (Yatabare 22, 73, Janga 64 a.g.)

Echipele de start:

  • Sivasspor: Vural - Paluli, Goutas, Osmanpaşa, Ciftci - Arslan, Keita - Njie, Saba, Yesilyurt - Yatabare
  • Rezerve: Kuckar, Yildirim - Appindangoye, Gradel, Yalcin, Charisis, Angielski, Ulvestad, Musa, Erdal, Onaran, Albayrak
  • Antrenor: Rıza Çalımbay
  •  
  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Kolinger, Camora - Boateng, Muhar, Cvek - Deac, Janga, Roger
  • Rezerve: Gal, Bălgrădean - Brucic, Burcă, Billong, Malele, Petrila, Mistrati, Hoban, Bordeianu, Buş, Braun
  • Antrenor: Dan Petrescu

Min. 90 + 4: Sivasspor - CFR Cluj se termină 3-0!

Min. 85: Schimbare la CFR Cluj: intră Bordeianu în locul lui Yuri. 

Min. 78: Schimbare la CFR Cluj: Boateng este înlocuit cu Hoban.

Min. 73: GOL Sivasspor! Yatabare profită de mingea respinsă cu piciorul de către Scuffet şi îndeplineşte o simplă formalitate, trecându-şi în cont dubla. 

Min. 71: Ocazie pentru Sivasspor! Gradel ratează puţin lobul singur cu Scuffet, la o fază în care defensiva lui Dan Petrescu a fost depăşită incredibil de uşor. 

Min. 70: Dublă schimbare la CFR Cluj: ies Deac şi Cvek, intră Petrila şi Braun. 

Min. 65: GOL Sivasspor! Janga deviază în propria poartă centrarea din lovitură liberă expediată de către Gradel. 

Min. 55: Lovitura liberă execută de Cristi Manea este reţinută fără probleme de către portarul Vural, plasat foarte bine. 

Min. 46: A început a doua repriză! La pauză Dan Petrescu l-a înlocuit pe Kolinger cu Andrei Burcă. 

Min. 45 + 3: Sivasspor conduce CFR Cluj la pauză cu 1-0!

Min. 44: Fază de joc pentru Sivasspor! Şutul din afara careului expediat de Erdogan Yesilyurt nu îi dă emoţii lui Scuffet.

Min. 36: Şansă pentru CFR Cluj! Janga reia din voleu centrarea lui Camora, solicită corner, însă arbitrul acordă out de poartă. 

Min. 29: Cea mai mare ocazie de gol de până acum pentru CFR Cluj! Roger centrează, Janga reia, dar portarul Vural respinge bine şi îi menţine pe turci în avantaj. 

Min. 22: GOL Sivasspor! Yatabare, aflat într-o poziţie suspectă de ofsaid, deschide scorul cu o lovitură de cap.

Min. 21: Ocazie pentru Sivasspor! Cvek îi suflă mingea lui Dia Saba, aflat în situaţie bună de gol. 

Min. 20: Ocazie pentru Sivasspor! Scuffet o salvează din nou pe CFR Cluj, de data aceasta la execuţia lui Yatabare. 

Min. 16: Ocazie pentru Sivasspor! Scuffet respinge spectaculos lovitura liberă executată de Saba. CFR Cluj are noroc, deoarece arbitrul nu acordă lovitură de colţ. 

Min. 15: Kolinger (CFR Cluj) vede cartonaşul galben pentru o intrare întârziată la Njie. 

Min. 11: Fază de joc pentru CFR Cluj! Yuri reuşeşte să lovească balonul cu capul, deşi portarul Vural iese în întâmpinare. Faza se termină cu un corner pentru campioana României. 

Min. 5: Fază de joc pentru Sivasspor! Scuffet reţine fără probleme şutul slab expediat de către Saba. 

Min. 3: Fază de joc pentru CFR Cluj! Janga centrează periculos în careul turcilor, însă Roger nu reuşeşte să ajungă la minge pentru a o trimite în poartă. 

Min. 1: A început meciul!


Partida Sivasspor - CFR Cluj, din runda a cincea din Conference League, va avea loc joi, de la ora 22:00, iar toate fazele din acest meci vor fi redate în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

CFR Cluj merge excelent şi în campionat şi în grupa de Conference League, unde se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu adversara din acestă seară, Sivasspor, care se află pe prima poziţie. Chiar dacă ardelenii au început prost în acestă grupă, cu un egal în faţa lui FC Ballkani şi o înfrângere chiar împotriva turcilor, cele două victorii cu Slavia Praga au transformat-o pe trupa lui Dan Petrescu într-o favorită la calificarea din grupă.

Sivasspor a reuşit un egal cu Slavia Praga şi câte o victorie cu echipa din Kosovo şi cu CFR, dar a suferit şi o înfrângere în faţa lui Ballkani. Echipa din Turcia se află în partea de jos a clasamentului în campionat, pe locul 13 şi a pierdut ultimul meci din Superliga Turciei, cu Trabzonspor, 1-0.

Întâlnirea din tur a fost câştigată de Sivasspor, în urma unui penalty controversat şi pe fondul unei dominări autoritare a echipei lui Dan Petrescu, dar partida din acestă seară va arătă cu totul diferit, având în vedere că se joacă în Turcia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele