Ultima oră
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice

Soarta lui Mihai Pintilii a fost stabilită! Ordinul clar dat de Gigi Becali

FCSB Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21055758/1/fc-u-craiova-fcsb-superliga-superbet-13-11-2022.jpg

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decisă să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

Acum, FCSB se pregăteşte să numească un nou antrenor cu licenţă PRO. La echipa bucureşteană ar exista varianta Bogdan Lobonţ şi un fost jucător de la Vaslui, care este acum tehnician în Cipru.

Totuşi, Gigi Becali susţine că antrenorul care va veni cu licenţă PRO i se supune lui Mihai Pintilii, care va rămâne antrenor de facto. 

Soarta lui Mihai Pintilii a fost stabilită! Ordinul clar dat de Gigi Becali

”Pintilii e antrenor secund sau ce este el. Delegat, e delegat. Dacă antrenorul Ferguson dă la oamenii lui... 

Sunt idiot? Adică merge bine echipa şi vin eu <<Pleacă Pintilii, dă-i drumul de aici că vrea Burchel>>. Eu îi zic aşa (n.r. - noului antrenor).  <<Te pun antrenor şi eşti antrenor, dar ţii cont de de ce zice Pintilii, că ăsta mi-a făcut treaba asta>>”, a declarat Gigi Becali despre relaţia dintre noul deţinător cu licenţa Pro şi Mihai Pintilii. 

”Unde în lumea asta aţi văzut că vine să mă amendeze? Păi, vine un antrenor străin. Ce-i spune el ăluia? Că-l suspendă doi ani? Aia e, pleacă din România în Bulgaria şi gata. Trebuie să armonizezi regulamentele FIFA cu alea româneşti. De unde-l suspenzi? Facem noi lege acum că ne învaţă Burchel cum se face”, a mai spus finanţatorul FCSB. 

Patronul susţine că doar antrenorul care va înţelege actuala metodă de la FCSB va fi ales. 

”S-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaşte mai bine filosofia. Sunt doi din afară şi unul din România. Să vedem dacă ne înţelegem cu el. Să vorbim dacă înţelege filosofia Stelei (n.r. - FCSB), că filosofia noastră e complicată”, a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele