Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Şoc în Casa Liga 1! Academicii Clinceni i-a fost refuzată intrarea în insolvenţă. Şanse mici să se evite falimentul

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20640924/1/cli.jpg

Academica Clinceni are şanse mici de supravieţuire. Cei de la ProSport scriu că ilfovenilor li s-a refuzat cererea de intrare în insolvenţă şi astfel probabilitatea de a intra în faliment e foarte mare.

Jucătorii de la Clinceni sunt pe locul 9 în acest moment în play-out (n.r. penultimul) şi chiar dacă se vor salva de la retrogradare nu vor avea drept de participare în sezonul viitor.

Recent, Adrian Budeanu, primarul din Clinceni şi omul care se ocupă de echipă spunea că intrarea în insolvenţă poate funcţiona ca un imbold, pentru că echipa sa ar putea face alte transferuri cu care să se lupte pentru salvare:

"Ziua de miercuri e decisivă pentru noi. Dacă intrăm în insolvenţă putem lua licenţa şi ne putem întări de urgenţă cu 3-4 jucători. Dinamo are un lot mult mai bun decât al nostru, dar sperăm să putem lupta până la final pentru a prinde barajul", a declarat edilul, pentru GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt