Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21586240/1/profimedia-0729240593.jpg

Glen Davis a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare! "Big Baby" a fost implicat într-o schemă de fraudare a NBA-ului.

Născut pe 1 ianuarie 1986, Glen Davis a fost selectat de Boston Celtics, în 2007, cu al 35-lea pick. În primul său sezon, Boston a câştigat titlu, după ce a învins-o pe Lakers în finală.

Glen Davis a petrecut patru ani la Boston, iar după a mai evoluat la Orlando Magic şi LA Clippers, părăsind liga de baschet nord-americană în 2015. Davis a revenit pe teren trei ani mai târziu şi a jucat un sezon pentru St. John's Edge, în Canada.

Pe 7 octombrie 2021, Glen Davis şi alţi 18 foşti jucători din NBA au fost daţi în judecată după ce au fraudat liga de baschet prin scheme care să le aducă beneficii din programul de sănătate.

"Big Baby" a depus cereri fraudoloase de rambursare a asigurării de sănătate şi a fost găsit vinovat pe 15 noiembrie 2023. Davis a primit sentinţa joi şi va sta închis pentru 3 ani şi 4 luni.

Glen Davis a mai avut probleme cu legea şi în trecut. În februarie 2018 a fost arestat pentru posesie şi distribuţie de droguri. Poliţia a găsit, la vremea respectivă, 126 de grame de marijuana şi o servietă cu 92.000 de dolari într-o cameră de hotel din Maryland unde era cazat. Davis a fost de acord să plătească o amendă de 15.000 de dolari pentru a nu ajunge în instanţa, iar dosarul a fost clasat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele