Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21568316/1/otelul-galati-universitatea-cluj-play-out-superliga-superbet-21-04-2024-1.jpg

Tensiune la cote maxime la Cluj! Ioan Ovidiu Sabău a avut un discurs dur la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Poli Iaşi.

"U" Cluj trece printr-o perioadă nefastă. Ajunsă la trei înfrângeri consecutive, eliminată din Cupa României şi cu emoţii pentru un loc de baraj pentru Conference League, formaţia ardeleană are acum parte şi de un scandal intern.

Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că el şi jucătorii nu mai sunt priviţi cu aceeaşi ochi, în cadrul clubului, în urma ultimelor rezultate şi a spus că este dispus să plece de la echipă!

"E o lipsă totală de încredere, în momentul de faţă. Am fost acolo sus, pentru play-off, am pierdut acel moment, după care posibilitatea să jucăm o finală, la fel am pierdut. Şi, îţi pierzi încrederea, ăsta e adevărul.

Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acuma. Din jucători apreciaţi, respectaţi, încurajaţi tot timpul, (n.r. sunt consideraţi) jucători foarte slabi. Depinde de noi cum vom reacţiona. Le dăm dreptate sau ne revenim şi redevenim acea echipă care am convins şi am făcut lumea să creadă în noi.

E o perioadă foarte grea, dar nu trebuie să cedăm. Am mare încredere că nu se pune problema să retrogradăm sau să ajungem să jucăm baraj. Am încredere în jucători. La mine nu se pune problema să mă susţină, să nu mă susţină. Nu am nevoie de lucrul acesta. Are nevoie echipa, jucătorii.

La mine, dacă se găsesc soluţii mai bune şi au alte variante mai bune, sunt dispus să plec şi chiar să vin cu bani de acasă să ajut echipa. Aici nu punem sub semnul întrebării «pleacă Sabău sau nu pleacă». Nu discutăm această problemă. Am încredere în mine, în tot ceea ce am lucrat, nu m-am schimbat, am aceleaşi principii. Încerc să-i adun pe jucători, să le dau încredere. Ţin foarte mult la ei.

Analiza se va face în linişte, la sfârşitul campionatului, să vedem unde s-a greşit, dacă s-a greşit, greşelile pe care le-am făcut eu, ca antrenor. Şi să vedem ce avem de făcut în continuare ca acest club să facă pasul spre performanţă. Eu nu o să mai accept şi nu o să mă mai mulţumesc să mă lupt la retrogradare. Mai bine nu mai fac această meserie. Este clar că la anul lucrurile altfel trebuie să arate”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele