Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Şoc în Turcia! Fosta campioană este la un pas de desfiinţare

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 29 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21403865/1/profimedia-0281193730.jpg

Bursaspor producea în urmă cu 13 ani una din marile şocurile din istoria fotbalului în Turcia.

În sezonul 2009-2010, Bursaspor devenea doar a doua echipă din afara oraşului Istanbul, care cucerea titlul de campioană.

Pe atunci evolua la formaţia din Turcia şi Giani Kiriţă. De Bursaspor se leagă şi numele unui alt român. Prima experienţă ca antrenor la o echipă de club pentru Gică Hagi a fost la Bursaspor.

Echpa din oraşul Bursa este acum la un pas de desfiinţare. Retrogradată în 2019 în liga secundă, iar în 2022 în liga a treia, Bursaspor are datorii de 1,2 miliarde de lire turceşti şi a primit interdecţie la transferuri timp de trei ani, conform Sport.ro.

De asemenea, conducătorul clubului nu mai are nicio speranţă de salvare a echipei.

”Şansele de supravieţuire ale lui Bursaspor sunt 0. Situaţia nu se poate rezolva nici cu bani. Încercăm să scăpăm de amenzi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a spus Recep Gunay.

Nici din punct de vedere sportiv situaţia nu era roz. După 14 etape, Bursaspor ocupă locul 14 în liga a treia, cu 13 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri