Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

Şoc la Borussia Dortmund. Mario Götze va pleca de la echipă în vară

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19370187/2/gooot.png

În cadrul unei intervenţii la Sky Sport Germania, Michael Zorc, directorul sportiv al celor de la Borussia Dortmund a anunţat că mijlocaşul ofensiv Mario Gotze va părăsi clubul din Valea Ruhr-ului la finele actualei ediţii de Bundesliga.

Înainte Dortmund să se confrunte cu VFL Wolfsburg pe teren propriu, sâmbătă de la ora 15.30, în cadrul celei de-a 27-a zile a Bundesliga, Michael Zorc a dat anunţul la care puţini se aşteptau.

 „Aceasta este o decizie comună, luată după o conversaţie sinceră”, a spus Zorc.

Gotze (27 de ani) evoluează la Dortmund din 2016, care l-a achiziţionat de la marea rivală Bayern Munchen, contra sumei de 22 milioane de euro.

 

  • Conform Transfermarkt fotbalistul este cotat la 10,5 milioane de euro. Deoamdată nu se cunoaşte o posibilă destinaţie.



 

mail-share icon Email
viewscnt