Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Şocul Cupei Mondiale! Cristiano Ronaldo ar fi ameninţat că pleacă din Qatar!

CM 2022 Publicat pe 8 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20943977/1/profimedia-0739919779.jpg

Cristiano Ronaldo, singurul fotbalist care a marcat la cinci ediţii diferite şi consecutive ale Cupei Mondiale, ar fi ameninţat că părăseşte Portugalia în toiul turneului final din Qatar, informează Marca citând publicaţia portugheză Record.

Motivul ar fi reprezentat de faptul că Ronaldo nu ar fi putut să accepte decizia lui Santos de a nu-l introduce în formula de start în partida din optimi contra Elveţiei.  "În timpul discuţiei aprinse cu tehnicianul, când a aflat că nu va fi titular (n.r. cu Elveţia), Ronaldo s-a gândit la ce e mai rău", notează sursa citată. Cotidianul Record a ieşit cu această informaţie chiar pe prima pagină, sub titlul: "Ronaldo a ameninţat că pleacă!"

Fernando Santos şi-a asumat un risc imens cu Elveţia, preferând să-l folosească pe tânărul Goncalo Ramos (21 de ani) în locul lui CR7, însă decizia s-a dovedit a fi una câştigătoare. Atacantul Benficăi a fost omul meciului în optimi, reuşind un hat-trick şi o pasă decisivă în victoria obţinută de Portugalia, scor 6-1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20943977/2/text.jpg

Ronaldo, nervos încă din faza grupelor

Scandalul şi-ar avea originile încă din faza grupelor. Starul lusitan ar fi fost complet nemulţumit de hotărârea selecţionerului Ferando Santos de a-l înlocui în minutul 65 al meciului împotriva Coreei de Sud, la scorul de 1-1, încheiat cu victoria asiaticilor (2-1).

”Te grăbeşti al naibii!” sunt cuvintele pe care le-au identificat jurnaliştii portughezi că i le-ar fi adresat Ronaldo lui Santos la momentul schimbării. Selecţionerul Portugaliei şi-a manifestat, la rândul său, nemulţumirea faţă de comportamentul vedetei sale la conferinţa de presă premergătoare duelului din optimi cu Elveţia (câştigat cu 6-1 de lusitani):

”Am văzut imaginile schimbării lui Cristiano şi nu mi-a plăcut deloc reacţia lui. Dar de acolo, aceste probleme sunt rezolvate acasă şi este timpul să ne gândim la meciul de mâine în care suntem cu toţii concentraţi!”.

Ulterior, Ferando Santos a decis să îl lase pe bancă pe Cristiano Ronaldo la meciul cu Elveţia, ceea ce l-ar fi determinat pe CR7 să ameninţe că va părăsi Portugalia în toiul Cupei Mondiale, nemulţumit de rolul care i se atribuie în lot. Federaţia portugheză neagă ieşirea lui Ronaldo, iar presa lusitană susţine că acesta şi-a reconsiderat poziţia la scurt timp, conştient de impactul negativ asupra colegilor săi pe care le-ar crea o astfel de hotărâre.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele