adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Soluţie pentru ofensiva echipei naţionale. Eric Bicfalvi a înscris o ”dublă” pentru Ural Ekaterinburg

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20855895/1/bicfalvi.jpg

Jucătorul român Eric Bicfalvi a marcat duminică o dublă prin care echipa Ural Ekaterinburg a dispus cu scorul de 2-0 de formaţia Torpedo Moscova, în etapa a noua din prima ligă a Rusiei.

Bicfalvi a fost titular la Ural şi a reuşit să înscrie în minutule 70 şi 84, aducând prima victorie a echipei sale în această ediţie de campionat.

A fost cel de-al treilea gol stagional marcat de Bicfalvi.

Ural Ekaterinburg are patru puncte din nouă meciuri disputate şi ocupă locul al 15-lea, penultimul, în clasamentul primei ligi din Rusia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele