Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”

Sora lui Cristiano Ronaldo îi desfiinţează pe coechipierii portughezului: "Ştii şi tu că aşa e"

Juventus Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

Sora lui Cristiano Ronaldo, Elma Aveiro, i-a transmis un mesaj de încurajare atacantului de la Juventus, după eliminarea din Liga Campionilor şi i-a taxat, deopotrivă, pe coechipierii portughezului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19445471/1/ronaldo.jpg

"Te-ai descurcat mai bine decât toţi, dragă frate. Sunt mândră să te văd jucând, să văd cât eşti de dedicat, dar, din păcate, nu poţi face totul de unul singur. Ştii şi tu că aşa e fotbalul, dar trebuie să te gândeşti că ai dat tot ce ai avut mai bun şi că încă eşti cel mai bun", a notat Elma Aveiro, într-o postare pe Instagram.

Formaţia torineză a fost eliminată, vineri seară, de Olympique Lyon, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a cştigat meciul retur cu scorul de 2-1. În tur, pierduse cu 0-1.

În urma eliminării din Liga Campionilor, antrenorul Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele