Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

”Sorana Cîrstea, cea mai bună jucătoare româncă după ce au apărut problemele Simonei Halep?”. CTP, răspuns sincer: ”M-am abţinut până acum, dar nu o mai fac!”

Tenis Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21080934/1/ctp.jpg

Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 Miami Open, trecând în sferturi de belarusa Aryna Sabalenka, locul 2 mondial.

Românca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, după un meci în care a făcut doar nouă greşeli neforţate, în timp ce adversara sa a avut 21.

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a fost pus să aleagă între Simona Halep, care este în continuare suspendată, şi Sorana Cîrstea, pentru ”titlul” de cea mai bună jucătoare de tenis din România a momentului.

CTP s-a arătat nemulţumit de cei care judecă cazul sportivei din Constanţa. El a oferit un răspuns sincer în momentul în care a fost întrebat despre Halep şi Cîrstea.  

”M-am abţinut până acum, dar nu o mai fac!”

”M-am abţinut până acum, dar nu o mai fac. Dacă am zis „Domne’, să se verifice şi, dacă a greşit, să fie suspendată”, acum o să spun pentru prima dată altceva! Ceea ce păţeşte Simona Halep e deja nedrept!

Să se cerceteze, domnule, dar cu rapiditate. Nu se poate să dureze atât. De luni de zile, nu se dă niciun răspuns, nu există nicio perspectivă! A trecut atâta timp. Era un termen posibil de suspendare această perioadă scursă de la acel test, dar ea nu e suspendată! E incredibil! Mi se pare absolut nedrept! E laie sau bălaie, dar să îi spună ceva”, afirmă Cristian Tudor Popescu pentru ProSport.

În semifinale, Sorana Cîrsteaa o va întâlni pe câştigătorea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia, 18 WTA) şi Petra Kvitova (Cehia, 12 WTA).

Jucătoarele calificate în semifinale îşi asigură un premiu de 352.635 de dolari şi 390 de puncte.

În primul turneu din seria Double Sunshine, cel de la Indian Wells, Cîrstea a ajuns până în sferturi, unde a fost întrecută de numărul 1 mondial, poloneza Iga Swiatek.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele