Ultima oră
Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat
Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?” Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?”
Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA
OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract

Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21573738/1/cirstea.jpg

România s-a calificat la turneul final BJK Cup, după ce a trecut de Ucraina, scor 3-2.

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au adus victoria, din lot lipsind, ca de obicei, Sorana Cîrstea.

Sportiva s-a retras în urmă cu ceva timp din echipa României. Totuşi, Horia Tecău a dat de înţeles că nu e exclus ca Sorana să revină la naţională.

Până la urmă, se pare că Sorana nu şi-a schimbat decizia şi a declarat că selecţionata de BJK a României este un capitol închis.

“M-am bucurat foarte mult pentru fete şi am fost foarte mândră de ele. A fost ceva extraordinar cum au reuşit să câştige cu Ucraina. Mă bucur mult că suntem în grupa Mondială şi le urez mult succes.

Sper să facă o surpriză frumoasă. Cred că acest capitol este închis pentru mine. Poate până atunci Simona va reveni, plus că avem foarte multe fete bune care pot să joace şi eu zic că vor face o treabă foarte bună”, a spus Sorana Cîrstea, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele