Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Sorana Cîrstea, declaraţii savuroase după ce a învins-o pe Aryna Sabalenka. Sportiva a dedicat victoria de la Miami românilor: ”Văd steagul peste tot pe unde joc!”

Tenis Publicat pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21080657/1/profimedia-0763198451.jpg

Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 Miami Open, trecând în sferturi de belarusa Aryna Sabalenka, locul 2 mondial.

Românca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, după un meci în care a făcut doar nouă greşeli neforţate, în timp ce adversara sa a avut 21.

După meci, Sorana a oferit mai multe declaraţii. Ea a dedicat victoria de la Miami fanilor români. 

”Am rămas fără cuvinte. Am ieşit pe teren ştiind că o să fie un meci dur. Aryna loveşte atât de puternic. Ştiam că trebuie să îmi menţin poziţia în teren.

Sunt foarte bucuroasă pentru această performanţă, e puţin neaşteptată această victorie. Cred că oamenilor le place să ţină cont de vârstă, de rezultate, dar eu caut să muncesc cât mai bine şi să lucrez îndeaproape cu noul antrenor, Thomas Johansson.

Cred că până acum colaborarea funcţionează extraordinar. Nu cred că numerele mă definesc. Cel mai semnificativ pentru mine e să îmi ţin capul pe umeri şi să continui să muncesc. 

A fost o atmosferă grozavă, m-am bucurat de susţinerea publicului şi să văd steagurile României în tribune. Înseamnă mult pentru mine, să văd români peste tot pe unde joc”, a declarat Sorana Cîrstea.

În semifinale, Sorana Cîrsteaa o va întâlni pe câştigătorea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia, 18 WTA) şi Petra Kvitova (Cehia, 12 WTA).

Jucătoarele calificate în semifinale îşi asigură un premiu de 352.635 de dolari şi 390 de puncte.

În primul turneu din seria Double Sunshine, cel de la Indian Wells, Cîrstea a ajuns până în sferturi, unde a fost întrecută de numărul 1 mondial, poloneza Iga Swiatek.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele