Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Sorin Cârţu a spus lucrurilor pe nume după ce Costel Gâlcă a semnat: ”Trebuie să se impună!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21561510/1/437535609-809540467870704-1698469826787349837-n.jpg

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova!

Tehnicianul revine în România, ultima dată antrenând în ţară la FCSB, echipă la care a câştigat un titlu de campion.

Contractul are finalitate la sfâşitul sezonului următor şi are opţiunea de prelungire. Anunţul a fost făcut de echipa din Bănie, pe Facebook.

După anunţ, fostul oficial din Bănie, Sorin Cârţu, a oferit mai multe declaraţii. Legenda oltenilor susţine că Gâlcă trebuie să se impună prin disciplină. 

”Să fie într-un ceas bun şi să ne rugăm să fie bine. Să îndeplinească tot ce nu au îndeplinit ceilalţi care au fost înaintea lui. Are un CV bun şi totul depinde de rezultate şi în primul şi primul rând de atitudinea lui pe care trebuie să o aibă în cadrul echipei.

Trebuie să se impună cu disciplină în teren şi afara lui, tot ceea ce înseamnă disciplină. Este ceea ce se impune la momentul acesta la echipă. Trebuie să vedem o disciplină tactică, lucruri clare pe care le trasează, le antrenează, trebuie să se vadă în teren.

Echipa nu are continuitate în evoluţii, uneori sunt bune, iar alteori sunt proaste. Trebuie să creeze o continuitate a evoluţilor bune la echipă. Obiectivul acesta de campionat a fost în toţi anii aceştia, el trebuie să depună munca de aşa natură încât să iasă campion”, a spus Cârţu, la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri