Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Sorin Cârţu aruncă bombă şi face marele anunţ despre Cicâldău: ”Ar fi bine să facă asta!

Superliga Publicat pe 8 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21622461/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a dezvăluit că îşi doreşte să îl aducă înapoi la Craiova pe Alexandru Cicâldău, fotbalist ce în acest sezon a evoluat pentru formaţia din Turcia, Konyaspor, împrumutat de la Galatasaray.

Recent, Giovanni Becali a vorbit despre situaţia mijlocaşului român. Impresarul susţine că fotbalistul are un salariu foarte mare, iar acest lucru face aproape imposibilă revenirea la Craiova. 

Totuşi, Sorin Cârţu speră ca mijlocaşul să aleagă pe Universitatea Craiova, chiar dacă ar fi dorit de Rapid, Giuleşti. 

”Nu ştiu cum va fi situaţia. Nu ştiu dacă Galatasaray îl poate vinde. Ar fi bine să vină la Craiova. A făcut o figură frumoasă şi a contat pentru jocul echipei. Eu mă gândesc că el ar alege Universitatea Craiova.

La ce a arătat Rapid anul trecut, nu ştiu dacă ar fi alegerea bună. Acolo e o perioadă care clubul îţi ia ochii, străluceşte, şi apoi vezi ce se întâmplă spre final. Nu a înţeles nimeni nimic ce s-a întâmplat în play-off”, a declarat Sorin Cârţu, la DigiSport. 

Alexandru Cicâldău a evoluat pentru Universitatea Craiova timp de 4 sezoane, în perioada 2018-2022, pentru care a adunat 129 de partide în care a marcat 33 de goluri şi a livrat 21 de pase decisive.

Giovanni Becali despre Cicâldău

“Cicâldău la Universitatea Craiova este o situaţie grea. E bine că s-a salvat, dar a picat echipa lui Moruţan. Amândoi se vor întoarce la Galatasaray şi vor face pregătirea acolo.

Vom vedea ce gânduri au fiecare. Sunt şi alegerile la Galatasaray. Este acelaşi preşedinte, dar de fotbal se ocupă direct vicepreşedintele, cel care i-a adus pe Icardi şi pe ceilalţi.

Dar nu ştiu dacă mai rămâne acel vicepreşedinte şi dacă investiţiile vor fi de nivelul celor de anul trecut. Vom vedea.

Rotaru îl vrea de mult timp, dar Cicâldău are un salariu atât de mare în cât nu se poate apropia”, a declarat Giovanni Becali la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele